fbpx
0
Je winkelwagen
blank

ThemaBox LOVE

banner love

Februari is in zicht. Liefde hangt in de lucht. Dit vraagt om een vrachtlading roze hartjes. Themabox Love. Speciaal voor deze tijd hebben we dit vrolijke ontwerp gemaakt om mee aan de slag te gaan. Het kleur-palet is opgebouwd om de roze harten heen. Verjaag de donkere dagen en…

LET LOVE RULE

.

Aan de lockdown periodes hebben we dit mooie online concept over gehouden. Zelfstandig creatief aan de slag met onze beeldjes met de hulp van een uitleg-video.

.

Wat is een ThemaBox

Een ThemaBox is een speciaal samengestelde doos met daarin handige spulletjes om zelf precies zo’n beeldje te maken als afgebeeld. Er zit dus niet alleen een beeldjes in de box. Je vindt er o.a. ook een penseel en verfcups in van het exacte kleur-palet. Als kers op de taart krijg je online toegang tot de Stap-voor-Stap uitlegvideo.

video thumb love

Stap-voor-Stap uitlegvideo

Na aankoop van de ThemaBox vind je video terug in jouw account. Deze is 30 dagen zichtbaar en zal je stap-voor-stap vertellen wat te doen. Van bepaalde technieken tot kleuren mengen. Alles om jouw eindresultaat succesvol te maken.

.

Alleen beeldjes

Heb je zelf nog genoeg schildermateriaal in huis en bestel je liever alleen de witte beeldjes? Dat kan. Daar hebben we speciaal dit voorjaar deze combinatie voor samengesteld:

hart BLIJ

hart Hart

witte beeldjes combi

.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan onze overige boxen.

.

.

love schilder box pin