fbpx
0
Je winkelwagen
blank

Tegeltjes schilderen

Vogeltegeltje IJsvogel

Creatief feestje organiseren! Met ons exclusieve “Tegeltje met Schets” – een unieke kans om kunst en natuur samen te brengen in je eigen woonruimte. Deze ArtyBox “Vogeltegeltje” biedt alles wat je nodig hebt om een uniek kunstwerkje te creëren dat de schoonheid van vogels op een levendige wijze vangt.

blank

VERDIKKINGS-PASTA

Dankzij de verdikkingspasta die bij dit pakket wordt geleverd, kunt je de illusie wekken dat de veertjes van de vogel letterlijk uit het tegeltje springen. Het is een leuke activiteit voor een creatief feestje, waar je samen met vriendinnen of familie kunt genieten van het plezier van het maken, terwijl je tegelijkertijd een uniek kunstwerk creëert.

blank
blank

SCHETS

De tegeltje met voorgeschets ontwerp maakt het voor iedereen gemakkelijk om in de wereld van kunst en creativiteit te duiken, ongeacht je ervaringsniveau. Dit nodigt je uit om je persoonlijke kunstwerk te schilderen, ondersteund door een duidelijke, getekende schets die als leidraad dient.

STANDAARD

De meegeleverde standaard zorgt ervoor dat het afgewerkte tegeltje trots tentoongesteld kan worden op elke tafel, plank of bureau.