fbpx
0
Je winkelwagen
Tegeltje schilderen

Vogeltjes Schilderen

Tegeltje schilderen
Tegeltje schilderen-1
Vogeltegeltje IJsvogel
Tegeltje schilderen-2
Vogeltegeltjes

Wat ga je doen tijdens deze workshop?

Tijdens de workshop “vogeltjes schilderen” beschilderd iedere deelnemer een eigen tegeltje. Hierbij maken we gebruik van 3D verf om de afbeelding een extra ruimtelijk effect te geven. Er is keuze uit verschillende afbeeldingen.

Wat kun je verwachten?

Prijs: vanaf 29,50
Aantal: van 6 tot 80 personen
Tijd: de workshop duurt +/- 2 uur
Taal: Nederlands en/of Engels
Locatie: wij schuiven aan op de door jullie georganiseerde locatie.
Inclusief: materialen en docent
Exclusief: reis en parkeerkosten

  • Creativiteit – Tijdens dit creatieve proces zal iedere deelnemer kiezen wat er bij haar/hem/die pas. Zo ontstaan er een grote diversiteit aan prachtige vogeltegeltjes. Aangezien wij werken met sjablonen en een deskundige docent is ervaring niet vereist, alleen de eigen inspiratie!
  • Standaard – Na afloop van de workshop kun je jouw meesterwerk overal neerzetten dankzij de bijbehorende standaard. Een geweldige manier om elke ruimte te verfraaien met een persoonlijke touch.
  • Locatie – De workshop vindt plaats op een door jullie georganiseerde locatie. Wij schuiven aan. Voor de workshop vragen wij voldoende beschutte zitruimte per deelnemer aan een tafel. Genoeg licht om bij te werken. En een toiletgelegenheid met wastafel.
  • Begeleiding – Een ervaren docent staat klaar om jullie te begeleiden tijdens het schilderproces. Stap voor stap leer je hoe je jouw ideeën tot leven kunt brengen op het tegeltje.

Prijsinformatie:

6 t/m 9 personen: € 35
10 t/m 14 personen € 32,5
15 t/m 19 personen € 29,50
vanaf 20 personen in overleg
Reiskosten: € 0,30 p/km (heen en terug)

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW

Wil je meer informatie, deelnemen met een grote groep of weten welke data beschikbaar zijn? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.